Als professional en het creatieve brein achter Beeldvormer stel ik, Ruud Engelbertink, de mens altijd centraal in mijn werk. Ik heb jarenlange ervaring bij overheidsinstanties, zorginstellingen en commerciële organisaties, waarin ik ze heb bijgestaan door advies te geven, ontwikkelprogramma’s te verzorgen en tijdelijk plaats te nemen in de organisatie. Het heeft mij geleerd dat als mensen leidend zijn in het uitvoeren van bedrijfscontinuïteitsmanagement of crisismanagement, ze controle hebben over de situatie en bijzondere omstandigheden het hoofd kunnen bieden.

Mijn kracht zit in de observaties die ik doe op mens- en organisatieniveau. Ook kijk ik naar de rol van een organisatie in de samenwerking met interne en externe partners. Ik houd een spiegel voor en ik zoek naar gelijkwaardigheid in mijn relatie met de opdrachtgever. Op een respectvolle manier maak ik vooral duidelijk welke impact, effecten en gevolgen bepaalde acties hebben. Als blijkt dat iemand in de verkeerde rol zit, maak ik dit helder en zet ik hem of haar weer terug in zijn of haar kracht. Soms zijn de analyses confronterend, maar eerlijkheid duurt het langst en slaapt het lekkerst, zeker als het bijzondere omstandigheden betreft.